SOMARO la teatru!

Theaterbesuch-Okt 2014

În data de 29 Octombrie 2014, peste 60 dintre beneficiarii SOMARO Sibiu împreună cu familiile acestora au avut parte de un spectacol minunat, cu sprijinului Teatrului de Balet Sibiu. În această data, echipa Somaro formata din directorul magazinului Adela Luţa si voluntarii din Sibiu împreună cu beneficiarii şi familiile acestora au ieşit din cotidianul zilnic cu spectacolul de balet „Giselle”, organizat de Teatrul de Balet Sibiu la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Sala plină de persoane, entuziasmul spectatorilor şi performanţa balerinilor au transformat o seara de miercuri într-o ieşire culturală minunată.
Beneficiarii Somaro au fost încântaţi de seara minunată organizată cu sprijinul Teatrului de Balet şi ne-au promis ca o să ne însoţească şi la următoarele evenimente organizate! A fost un spectacol pe toate gusturile, copiii s-au simţit minunat şi toată lumea a plecat cu zâmbetul pe buze!

Mulţumim Teatru de Balet Sibiu si domnului Mihai Zugravu, PR al Teatrului de Balet Sibiu, pentru minunata implicare şi dorinţa de a oferi beneficiarilor o seara memorabilă!