Cum să susţineţi SOMARO in numai 5 minute si fară nici un cost!

Donate 2 percent RO

Vă place SOMARO şi credeţi ca merită susţinut? Atunci rezervaţi-vă 5 minute şi donaţi 2% din impozitul pe venit in loc să-l daţi statului roman.

În cadrul campaniei guvernamentale “2%”, toţi angajaţii din România pot dona 2% din impozitul pe venit către ONG-uri.. Aşadar dacă sunteţi angajat in România puteţi face diferenţa şi sustineţi SOMARO in acest fel!

Cum funcţionează?

E foarte simplu şi durează numai 5 minute! Aşa de simplu încăt trebuie trecut numele, adresa de pe buletin şi CNP-ul dvs in partea de sus a cererii ANAF 230, pe care-l gasiţi aici. Noi completăm restul, rămânând ca dv să-l semnaţi!

Dacă locuiţi in Bucureşti, Sibiu sau Satu Mare puteţi suna reprezentantul magazinului din oraşul dvs pentru stabilirea ridicarii formulariului de la dv sau treceţi pe la magazin să-l lăsaţi. Dacă nu aveţi reşedinţa in oraşele de mai sus menţionate puteţi trimite formularul către sediul ANAF pentu persoane fizice aferent domicilului. Vă rugăm sa făceţi totul înainte de 21. mai 2015!

Aveţi întrebări sau nevoie de ajutor?

Simon Suitner Vă ajută cu multă placere, contactăndu-l la telefon (+40 (0)722 454 314) sau email (simon@somaro.org). Mai multe informaţii găsiţi aici.

Vă garantăm că totul este 100% gratuit!
Vă mul
ţumim anticipat!

(“Campania 2%” este stipulată prin legea nr. 571/2003, articolul 57, rândul 4)