Cum foloseşte SOMARO donaţiile financiare?

Aţi putea crede că nu avem nevoie de donaţii în bani, întrucât obţinem venit din vânzarea produselor noastre la preţuri modice. Lucrurile stau tocmai invers – şi există o serie de motive pentru care avem nevoie de sprijinul dumneavoastră financiar:

  • Pentru a deschide locaţii noi: Înfiinţarea unui nou magazin SOMARO este foarte costisitoare. De exemplu, pentru fiecare magazin trebuie să achiziţionăm un vehicul cu sistem de răcire, trebuie să găsim şi să adaptăm locaţiile corespunzătoare, atât pentru magazin, cât şi pentru depozit, etc.
  • Pentru echilibrarea fluctuaţiilor de vânzări: După cum o arată experienţa noastră, fluctuaţiile de vânzări sunt foarte mari, întrucât nu primim aceeaşi cantitate de produse în fiecare săptămână. Pentru a echilibra aceste fluctuaţii, depindem de donaţii financiare regulate.
  • Pentru a menţine nivelul foarte redus al preţurilor: Costurile noastre de funcţionare sunt relativ stabile. Pentru a nu fi nevoiţi să majorăm preţurile în perioadele cu stocuri reduse, avem nevoie de sprijin financiar!

Vă rugăm faceţi clic aici pentru mai multe informaţii despre cum puteţi sprijini SOMARO!

all